Garantievoorwaarden voor Badkamerspiegels met Verlichting en Anti-condens Verwarming


Bij Luxebadkamerspiegels.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en streven naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Daarom bieden we onze gewaardeerde klanten de volgende garantievoorwaarden:


Garantie op Product


Wij bieden een garantie van 2 jaar op al onze badkamerspiegels. Deze garantie dekt fabricagefouten en eventuele defecten in het product. Mocht u binnen deze periode een probleem ondervinden met uw aankoop, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en uw tevredenheid te waarborgen. Belangrijk is wel dat het product in originele staat verkeerd.


Garantie op Aflevering


Naast onze garantie op het product, bieden wij ook garantie op de aflevering van uw bestelling. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de veilige levering van uw badkamerspiegel met verlichting en anti-condens verwarming. Mocht uw product beschadigd aankomen of als er sprake is van verlies tijdens het transport, zullen wij dit kosteloos vervangen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo probleemloos mogelijk bij u af te leveren.


Hoe maakt u aanspraak op garantie?


Indien u aanspraak wilt maken op de garantie op het product of de garantie op aflevering, vragen wij u vriendelijk om de volgende stappen te volgen:


Neem contact op met onze klantenservice via info@luxebadkamerspiegels.nl en geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem.

Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het proces en kan om aanvullende informatie vragen.

Na bevestiging van uw garantieclaim zullen wij alles in het werk stellen om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te herstellen.

Bij Luxebadkamerspiegels.nl staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten en onze toewijding aan uw tevredenheid. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons en zijn er trots op om u van dienst te zijn.